Eurovision Song Contest 2014 Live në RTSH me Andri Xhahun

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Festivali Europian i Këngës, Eurovision Song Contest 2014 nis në datën 6 maj. Të tri netët e festivalit, 6, 8 dhe 10 maj, do të transmetohen në ekranin e Televizionit Shqiptar, në RTSH muzikë si dhe në transmetim radiofonik në valët e Radio Tirana.

Në këtë edicion të 59-të do të konkurojnë 37 shtete midis tyre edhe Shqipëria. Kjo është pjesëmarrja jonë e 11 në skenën e Festivalit Europian dhe këtë vit prezantohemi me këngëtaren Hersi Matmuja me këngën “One night’s anger“, versioni anglisht i këngës fituese “Zemërimi i një natë në FiK 52, kompozuar nga Genti Lako dhe me tekst të Jorgo Papingjit.

1488747_758919240807694_6155150659951377360_n

Transmetimi i tri netëve do të përcillet live në rrjetin e RTSH, për të dytin vit radhazi nën komentin e Andri Xhahu, i cili natën finale do të jetë në lidhje direkte me skenën e festivalit për të anonçuar pikët e dhëna nga publiku shqiptar nëpërmjet televotimit.

Më poshtë nje video mesazh përshendetës për lexuesit e Info Media Albania nga Andri Xhahu.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!