Godina e parë e Radio Tirana harrohet nga shteti

Godina e parë e Radio Tirana- Monument Kulture

Mbrëmjen e djeshme emisioni investigativ “STOP” ka sjellë edhe një problematikë mjaft shqetësuese për Shqipërinë. Pikërisht, Monumentet e Kulturës të cilat pjesa më e madhe janë lënë tashmë prej dy dekadash në harresë nga shteti dhe organet kompetente.

Ndër denoncimet e këtij emisioni ka qënë edhe ish godina e parë e Radio Tirana, e shpallur edhe si Monument Kulture, tashmë është lënë në harresë totale, e mbuluar nga mbeturinat, shkurret.

Radio Tirana është insititucioni i parë mediatik në Shqipëri me transmetim nëpërmjet frekuencave.

InfoMedia Albania