Ja kush do të pregatisë klipin zyrtar të “Mall” për Eurovision!

Këngëtari është duke pregatitur klipin e tij zyrtar për festivalin Eurovizion. Si imazh kryesor të këtij klipi, ai ka zgjedhur modelen Dania Bazaiti. Por, e veçanta në të, është bashkëshortja e Erion Veliaj, Ajola Xoxa.

Më herët Ajola ka realizuar dhe ideuar klipin e këngës “Meteor”, të Miriam Canit. Një bashkëpunim që rezultoi mjaft i suksesshëm. Tashmë ajo do të jetë ideatorja e klipit të Eugentit dhe pritet të jetë një projekt mjaft interesant. Përveçse të gjithë presin të shikojnë sesi do të vlerësohet Eugenti në Eurovizion 2018, tashmë të gjithë mezi po presin të shikojnë edhe çfarë ka ideuar Ajola në këtë klip.

Marre nga tring

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.