23/03/18 | Sot në serialet Tring!

Dhoma 309 – EPISODI 108

108dh

Onuri i ofron Kurtullushit një vend ku mund të hapë restorantin e tij pasi mëson që një pjesë të parave të dëmshpërblimit ai i ka shpenzuar për rimëkëmbjen e dyqanit të luleve. Gjyshe Ismete vendos të shpërngulet në shtëpinë e Jëlldëzit. Eroli, i maskuar si postier sjell kontratën në shtëpinë e Songylit dhe këmbëngul t’ia dorëzojë vetëm asaj. Onuri i kërkon Lales të marrë pjesë në festën e përvjetorit të kompanisë.

Flake pasioni – EPISODI 129

129fp

Kerimi mëson se Hylja ka sjellë në jetë vajzën e tyre. Vëllai i Melisës duket se ka filluar të ndiejë për Hyljan. Këtë të fundit,  e lejojnë të shohë të bijën në inkubator.  Pas dritares, Hylja do të shohë Kerimin që futet brenda në spital.  A do t’i japin njëri-tjetrit një mundësi të re?

Shume Dashuri – EPISODI 96

96SHD

Pas një reagimi të dhunshëm, Davidi i kërkon me ngulm Mias që të zotohet se s’do ta takojë më kurrë Alberton. Karolina fillon punë në fondacionin që u vjen në ndihmë grave në nevojë. Mari synon të jetë e pavarur dhe aplikon për punë në agjencinë e Alonsos, pavarësisht kundërshtimit të ashpër të Noelias. Si do të reagojë Alberto kur të marrë në dorë zarfin me përgjigjen e analizës së ADN-së?

Dashuri e Tradhetuar – EPISODI 245

245DT

Edhe Raxhbiri duket se nuk do të reagojë mirë ndaj ndryshimeve në jetën e Monës. Rano vazhdon të jetë në shtëpinë e Anushkës. Si do të shkojë takimi i parë mes Anikës dhe Ranos? Mona shkon në shtëpinë e Anushkës pa lajmëruar. Cili është qëllimi i saj?

Pergjithmone e jotja – EPISODI 85

85pj

Rufina dhe Luço janë plot shpresë falë premtimit të Vanesës, por Nelson i druhet reagimit të Angustias kur të marrë vesh për dhurimin. Eufrasia shkon në apartamentin e Gabrielit për ta vrarë. Kur është duke dalë, shikon Taçon të përballet me përdhunuesin… Fatkeqësisht, disa fqinj e shohin në ballkon dhe thonë se është ai vrasësi. Diego nuk heq dorë nga Olvidoja, po ashtu edhe Davidi.

Nusja nga Stambolli – EPISODI 108-109-110

108 110nusja

Ipeku nuk arrin ta besojë se Fikreti kërkon të ndahet nga ajo. Si do të reagojë Bade pas propozimit për martesë që i bën Murati. Çakmaku që Faruku mban në dorë do të kthehet në arsyen për zbulimin e së vërtetës se ç’ndodhi atë natë në shtëpizën në fshat. Në familjen Boran do të ketë një propozim tjetër për martesë. Kush është mysafirja që pret Burxhu?
Faruku i kërkon të vërtetën Rejhanit. Znj. Esma do t’i kërkojë falje Osmanit, por a do ta pranojë ai ndjesën e saj. Ipeku zbulon se kush është e dashura e bashkëshortit të saj. Begymi vendos të mos operohet, pavarësisht nga përpjekjet e Pelinit dhe Xhanit.
Osmani dhe Burxhu fejohen, por si do të shkojnë gjërat tani që në skenë është shfaqur edhe nëna e saj? Si do ta presë Esmaja? Begymi përpiqet të kalojë sa më shumë kohë me Emirin. Ipeku do të përpiqet të ndreqë marrëdhënien e saj me Fikretin, por ky i fundit duket se është i vendosur të ndjekë rrugën e divorcit.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.