Ja renditja e këngëve të Natës së Parë të Fest’57

Është hedhur sot shorti që përcakton radhën e këngëve konkurruese në natën e parë të Fest’ 57. Sipas shortit renditja do të jetë kjo:

 

 1. Bojken Lako
 2. Alar Band

 3. Lidia Lufi

 4. Kujtim Prodani

 5. Gjergj Leka

 6. Dilan Reka

 7. Mirud

 8. Soni Malaj

 9. Jonida Maliqi

 10. Elton Deda

 11. Elona Islamaj

 12. Klodiana Vata

 13. Klint Çollaku

 14. Artemisa Mithi dhe Febi Shkurti

 15. Kelly

 16. Bruno Pollogati

 17. Marko Strazimiri dhe Imbro

 18. Lorela Sejdini

 19. Eliza Hoxha

 20. Eranda Libohova

 21. Aurel Thëllimi

 22. Orgesa Zaimi