A2 News, kanali simotër i CNN nis transmetimet

Kanali simotër i CNN, A2 News nisi transmetimet zyrtare ditën e sotme gjatë paradites.

Me një staf të kualifikuar, dhe me moderatorët ndër më të spikaturit në median shqiptare, ardhja e A2 News u prit mjaft mirë dhe me interes nga shikuesit, si një media e saktë, dhe e pavarur.

Ndër personazhet që janë pjesë e televizionit janë, Juli Krisafi, Arlind Isa, Endri Xhafo, Denisa Pasholli, Viol Xhafaj, Aulona Minga, Alba Alishani si edhe emra të njohur nga bota e media si Elert Yzeiri, Blendi Salaj, Aurora Sulçe etj.

A2 News mund të ndiqet në platformën digjitale tokësore, si pjesë e kanaleve që transmeton në paketën e RadioTelevizionit Shqiptar./IMA/

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.