Kampioni Im – 16.01.2021 | Çfarë do të ndodhë me Gyneshin?

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Tansel vazhdon të kërcënojë Sunën. Çfarë ka kësaj herë për t’i thënë ai?

Një sherr i madh bëhët ndermjet Fëratit dhe njerëzve të Tanselit.

Çfarë do të ndodhë me Gyneshin?

A do të mundet Dervish ta marrë atë nga krahët e Fëratit?