Në kulmin e emocioneve të Finales së Madhe të Eurovizion 2019, organizatorët kanë sjellë kartolinat prezantuese për përfaqësuesit e çdo shteti konkurrues në këtë edicion.
Kartolina e Shqipërisë ishte befasuese. Ajo prezanton Jonidën në Parkun Kombëtar të Banias në Izrael. Si në përrallë, teksa shikon këtë kartolinë prezantuese të Jonidës, fjala që e shoqëron është “ L’amour” “Dashuri”.
Me këngën e saj “Ktheju Tokës” tashmë shumë të vlerësuar, Maliqi do të performojë e dyta në rradhë. Ajo do të mbajë kodin 02, për t’u votuar në fund nga publiku.
Edhe kjo natë finale, do të sillet ekskluzivisht për publikun shqiptar nga rrjeti i Radio Televizionit Shqiptar. Në orën 21:00, drejtpërdrejt nga Tel Aviv do të mund të shikoni shfaqen në ekranin e RTSH 1 HD, RTSH Muzikë, në Radio Tirana, ne livestream në rtsh.al si dhe në aplikacionin mobile RTSH TANI, për ata që nuk kanë mundësi të jenë përballë ekranit të televizorit.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.