Kiss FM zgjeron transmetimin në dy qarqe të reja

Radio Kiss FM, një ndër radiot e hapur sëfundmi në Tiranë do të zgjerojë transmetimin edhe në dy qarqe të reja, Fier dhe Vlorë me vendim nr. 159 të Autoritetit të Mediave Audiovizive i mbledhur më 12 Shtator 2018.

Krijuar ne 2017, KISS FM Albania 98.5 sjell hitet më të mira ndërkombetare dhe lancimet me te reja.

Ajo ofron një programacion të pasur muzikor duke u bërë kështu, një ndër alternativat kryesore të publikut./IMA/