Klan Plus në listën e kanaleve Digitalb

Televizioni Klan Plus pjesë e MEDIA6, një kanal i dedikuar filma dhe seriale është kanali më i ri në platformën Digitalb.

Klan Plus mund të ndiqet në trasmetim tokësor dhe satelitor të kësaj platforme në kanalin 43. Kjo do të bëj të mundur që Klan Plus të ndiqet edhe në ato zona ku nuk ka shtrirje sinjali digjital i Media6.

Klan Plus mund të shikohet Free-to-air në digjital tokësor, në formatin HD, në qytetet: Tiranë, Durrës, Kavajë, Krujë, Laç, Lezhë, Shkodrë, Fier, Vlorë, Elbasan, Korcë, Devoll, Sarandë, Delvinë, Berat, Kuçovë, Ura Vajgurore, Polican dhe të gjithë fshatrat përreth tyre.

REKLAMA
loading...

1 Koment

  1. Pershendetje , quhem Kujtim Kallajxhi dhe tani banues ne Greqi. Jame njeri nga 39 te aratisurit ne 1971 me peshka rexhen DeRADA qe ne ate kohe beri shume buje te madhe . Jetova ne Amerik per 40 vjet dhe tani jame ne Pension .Arsya e ketij E-mail-i eshte ne se jeni dakort per nje programe ne me te bujshmet per historikun e planit te aratisjes dhe realizimin me sukses . Me nderime Kujtim .

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.