Lule të Vetmuara – 08.01.2021 | Sadri gjen Maxhiden duke u puthur me nipin e tij

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Çfarë do të kërkojë Meral nga Sadriu?

Serkanit kanë nisur t’i shfaqen simptomat e para të sëmundjes.

Çfarë do të vendosë të bëjë ai me pamjen e tij?

Sadri gjen Maxhiden duke u puthur me nipin e tij. A do të mundet ai ta përballojë këtë skenë tradhëtie?

Çfarë po ndodh në marrëdhënien mes Gynejit dhe Songylit?