Lule të Vetmuara – 12.01.2021 | Çfarë do të kërkojë Meral nga Neriman?

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Songyl vazhdon të vuajë mbi largësinë që është krijuar mes saj dhe Gynejit.

Cila do të jetë goditja e rradhës që ajo do të marrë nga Gynej?

Çfarë do të kërkojë Meral nga Neriman?

Një zenkë e fortë do të ndodhë mes Meral dhe Kader. Cila do të jetë arsyeja?