Murati në “PërPuthen”: Ja djali që shoh si konkurrent dhe me cilën nga vajzat s’mendoj të dal

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Ndonëse është një hyrje e re në “PërPuthen”, Murati ka marrë shumë komente pozitive, dhe është kthyer në të parapëlqyerin e publikut.

Në puntatën e sotme u lexuan disa pyetje dhe komente të publikut, që ishin kuriozë të dinin më shumë për djalin simpatik nga Turqia.