Lule të Vetmuara – 19.01.2021 | Ku e ka çuar Ezhder Kaderin?

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Ku e ka çuar Ezhder Kaderin?

Si është gjendja shëndetësore e Harikës?

Gynej dhe Songyl marrin një shtëpi vetëm për ato të dy larg Zehrës dhe fëmijvë të saj. Çfarë punë do të nisë Gynej?

A do të mundet Kader të arratiset?