Lule të Vetmuara – 19.10.2020 | Mesude plag0s Kemalin me thikë. A do të mund të shpëtojë ai?

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Serkan arrin të shpëtojë Xhemrenë dhe të dy shkojnë në komisariat të padisin Kemalin.
Ndërkohë Mesude plagos Kemalin me thike. A do të mund të shpëtojë ai?
Nga ana tjetër Ejlyl sa vjen dhe përkeqësohet.
Zehra vazhdon të ndihmojë Gynejin dhe Songylin të takohen së bashku…

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!