Lule të Vetmuara – 20.11.2020 | Çfarë do të kërkojnë Toprak dhe Feride nga Ejlyl?

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Çfarë do të kërkojnë Toprak dhe Feride nga Ejlyl?

Kjo e fundit ndërkohë vazhdon të marrë telefonata kërcënuese nga Kemal.

A do të mundet Ejlyl të shpëtojë motrën e saj? Zehra shkon në shtëpinë e Gynejit dhe Songylit dhe u merr atyre të githa ushqimet e ndodhura në shtëpi.

Kader ndodhet në rrezik…