Lule të Vetmuara – 28.09.2020 | Neriman ndëshkon Defne që ditën e parë në jetimore

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Si po i shkon jetesa Songylit me Zehren dhe me vajzen e saj?
Defne ndërkohë në diten e parë të saj në jetimore ndëshkohet nga Neriman.
Si do ta presë Serkan vendimin e nënës së tij mbi Defnen?
Me çfarë do ta kërcenojë Zehra Songylin?

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!