Rregullat e Lojës – 28.09.2020 | Toia dhe Zhuliano i japin lamtumirën njëri-tjetrit

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Zhuliano është i dëshpëruar nga zhdukja e motrës së tij.
Sezar rikthehet në shtëpi pranë bashkëshortës së tij.
Si do të jetë ky takim pas kaq shumë kohësh?
Toia dhe Zhuliano i japin lamtumirën njëri-tjetrit.
Toia martohet me Romeron.
Ndërkohë ky i fundit i jep Atenës goditjen fatale…