Maz Jobrani prezantues i “International Emmy”

Akademia Ndërkombëtare e Arteve dhe Shkencave të Televizionit njoftoi se komediani dhe aktori Maz Jobrani, i njohur në mbarë botën për stereotipin e tij, duke u tallur dhe për të jetuar si një emigrant iranian në Shtetet e Bashkuara, do të organizojë çmimin Ndërkombëtar të Emmy Awards, të hënën, më 20 nëntor, 2017 në Nju Jork.

Jobrani ka sjellë talentet e tij unike në një larmi programesh dhe shfaqjesh të si në Shtetet e Bashkuara dhe në mbarë botën.

REKLAMA
Loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.