Amazon më i populluar se Netflix në Austri

Studimi “MindMinutes” nga Mindshare ka zbuluar se Amazon është më popullor se Netflix në Austri.

Sipas të dhënave, 44% e austriakëve kanë një abonim Amazon dhe 83% janë të vetëdijshëm për shërbimet e saj VOD. Aksionet përkatëse për Netflix janë 29% dhe 73%.

Shërbimet e A1, UPC dhe Aon TV kanë kombinuar rezultatet e 16% dhe 45%, ndërsa Maxdome merr respektivisht 7% dhe 44%.

Studimi mbulonte 250 persona të moshës 15-59 vjeç. 78% e njerëzve të moshës 15-29 vjeç kanë një abonim VOD dhe 63% e atyre të moshës 30+ përdorin të paktën një shërbim të tillë./IMA/

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.