Përplasi automjetin e ambasadës, Arian Çanit i hiqet patenta

Problemet me qarkullimin rrugor duket se nuk kanë të mbaruar për gazetarin Arian Çani.

Gjatë mbrëmjes së djeshme mësohet se gazetari ka përplasur makinën e tij të tipit “BMW”, duke shkaktuar dëme materiale një automjeti  të një selie diplomatike.

Çani është larguar nga vendngjarja duke kundërshtuar kështu urdhërin për ndalim nga  forcat e policisë rrugore.

Më pas ai është ndaluar nga një patrullë e policisë së Tiranës, për tu drejtuar në komisariat ku kanë nisur menjëherë proçedurat për heqjen e lejes së tij të drejtimit.

Disa kohë më parë gazetarit dhe prezantuesit Çani i është hequr 6 muaj patenta për shkak të mos respektimit të semaforit të kuq.

Burimi | Shqiptarja.com