Publikohen këngët konkuruese në Fest’58

Ashtu siç e kishte parlajmëruar RadioTelevizioni Shqiptar ka publikuar ditën e sotme këngët konkuruese të edicionit të 58-të të Festivalit të Këngës i cili gjithashtu kualifikon dhe përfaqësuesin e Shqipërisë në Eurovision Song Contest.

Këtë vit, produksioni i Festivalit i është besuar dy emrave të njohur në median dhe spektaklet shqiptare, Vera Grabocka dhe Alketa Vejsiu dhe do të ketë një numër të lartë artistësh mjaft të pëlqyer në tregun shqiptar.

Më poshtë lista e plotë e këngëve të Fest’58

 

Festivali i Këngës do të mbahet në datat 19,20 dhe 22 Dhjetor në Pallatin e Kongreseve!