Rikthehet “Bad Boys”, tashmë me një spin-off si serial!

NBC do të zhvillojë një spin off të një prej filmave më të njohur të viteve ’90, Bad Boys.

Seriali i planifikuar pritet të jetë i fokusuar tek Gabrielle Union nga Bad Boys 2, e cila do të luajë rolin e një agjenteje operative të DEA.

Ndërkohë, dyshohet se do të shfaqen edhe personazhet e Will Smith ose Martin Lawrence, dy karaktere të tjera mjaft të preferuar nga publiku.

Filmi i parë “Bad Boys” u shfaq në vitin 1995 dhe pati një sukses mjaft të madh, me rreth 140 milionë arkëtime globale në box office.