Rusi 2018 | Ndeshjet e mbrëmjes së sotme 16/06/2018

Më poshtë gjenden ndeshjet e Kampionatit Botëror 2018 “Rusi 2018” gjatë ditës së sotme pasdite dhe në mbrëmje në Rrjetin e RadioTelevizionit Shqiptar në kanalin RTSH1 HD.

Dt. 16/06/2018 ora 17.49 | PERU – DANIMARKE 

 

Dt. 16/06/2018 ora 20.49 | KROACI – NIGERI

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.