Rusi 2018 | Ndeshjet e sotme 17/06/2018

Më poshtë gjenden ndeshjet e Kampionatit Botëror 2018 “Rusi 2018” gjatë ditës së sotme pasdite dhe në mbrëmje në Rrjetin e RadioTelevizionit Shqiptar në kanalin RTSH1 HD.

Dt. 17/06/2018 ora 14.00 | Kosta Rika  – Serbi

 

Dt. 17/06/2018 ora 17.00 | Gjermani – Meksike 

 

Dt. 17/06/2018 ora 20.49 | Brazil Zvicer

 

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.