Seriali ‘Molla e Ndaluar’ në Vizion Plus thyen rekorde shikueshmërie në Turqi

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Seriali turk “Molla e Nndaluar” i ditribuar nga Calinos Enertainment dhe transmetuar nga Fox ne Turqi ka thyer rekorde shikueshmërie në Turqi duke u bërë i pari program në listën e Top 100 të programeve më të shikuara të matura nga matësit e audiencës.

Prodhuar nga Medyapim, “Fruti i ndaluar” transmetohet gjithashtu çdo të mërkurë në Vizion Plus. Prodhimi është një serial televiziv shumë unik që aktualisht është në sezonin e tij të tretë. Në tregim, Jëlldëzi dhe Zenepja janë dy motra shumë të afërta, por që kanë synime të ndryshme në jetë.

Zenepja (Sevda Erginci/Sevda Erginxhi) dhe Jëlldëzi (Eda Ece/Eda Exhe) janë dy motra që bëjnë shumë për njëra-tjetrën, por që kanë ëndrra krejt të kundërta. Zenepja është një vajzë e bukur, që u përmbahet vlerave etike dhe punon si asistente menaxheri. Kur kompania e saj blihet nga një kompani tjetër, ajo fillon të punojë për një biznesmen të ri, Alihanin. Alihani është një biznesmen i pasur, kryelartë dhe tepër arrogant, i cili nuk e ka problem të lëndojë njeri. Alihani dhe Zenepja shkojnë si macja me miun. Asnjëri nuk tërhiqet. Alihanit i pëlqen sjellja e Zenepes dhe fillon të ndiejë për të.

Nga ana tjetër, Jëlldëzi ëndërron një jetë të pasur. Me qëllim që të njihet me njerëz të kamur, ajo fillon punë si kameriere në një restorant të njohur. Ndërkohë, është e lidhur me një djalë të pasur, me të cilin ka për qëllim të martohet, që të shpëtojë nga jeta e varfër. Megjithatë, më në fund e kupton se i dashuri i saj nuk ka ndër mend të martohet me të. Jeta e Jëlldëzit ndryshon plotësisht kur njihet me mbretëreshën e shoqërisë së lartë, Ender Argunin (Şevval Sam/Sheval Sam).

Enderi është një grua e bukur, e martuar me biznesmenin e njohur, Halit Argun (Talat Bulut). Ajo është gruaja e tretë e Halitit dhe jeton në një shtëpi luksoze, së bashku me të birin dhe dy thjeshtrat. Enderi dhe Haliti luajnë rolin e çiftit të lumtur, por në të vërtetë nuk e duan njëri-tjetrin. Kur janë vetëm, sillen ashpër dhe vetëm debatojnë. Enderi do që të divorcohet nga i shoqi, pa e humbur statusin shoqëror dhe financiar. Ajo e di që ai është tepër i zgjuar dhe nuk vepron pa plane. Haliti është martuar dy herë, dhe është divorcuar nga gratë pa u dhënë kompensim. Enderi nuk dëshiron të përjetojë të njëjtën gjë si ish-gratë e Halitit. Kështu, ajo thur një plan dinak dhe punëson Jëlldëzin.

Sipas planit të Enderit, Jëlldëzi do të punojë si asistente në kompaninë e Halitit. Ajo duhet të bëjë të pamundurën që ta bëjë për vete Halitin dhe të fillojë një lidhje me të. Në këtë mënyrë, Enderi do të fajësojë Halitin dhe do të arrijë t’i marrë një kompensim të majmë në gjyq. Jëlldëzi pranon, por edhe ajo ka planet e veta. Vendimi i saj nuk do të ndikojë vetëm atë, por edhe të motrën, Zenepen.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!