Të refuzosh një ofertë milionëshe

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Do të ishte magjike sikur krejt papritur t’iu vinte një propozim pune me një pagë sa trefishi i asaj që merrni aktualisht. Padyshim shumica prej nesh, për të mos thënë të gjithë, nuk do të mendoheshin dy herë dhe menjëherë do të pranonin.

Megjithatë, ka edhe njerëz që i rezistojnë këtij tundimi realisht të fuqishëm financiar. Një vit më parë një ndër njerëzit më të fuqishëm mediatik në ekranet shqiptare, Adi Krasta, nuk mundi t’i rezistonte këtij tundimi, që varionte në shuma marramendëse parash.  Edhe personazhe të tjerë u afruan në “Agon Channel” për shkak të shifrës me shumë zero të pagës. Siç e tham edhe më lartë, jo të gjithë tundohen për më shumë para në karrierë, dhe pa u shqetësuar refuzojnë oferta galopante. Kemi informacione se kanali informativ “Ora News” ka drejtuar tre oferta pune për tre gazetar të njohur të medias shqiptare. Muhamed Veliu nga “Top Channel”, Arsen Hoxha dhe Matilda Terpollari nga “Vizion Plus” kanë refuzuar të lënë vendet e tyre aktuale të punës, duke refuzuar edhe paga trefish më të larta se aktualja.

Të tre këta gazetar janë figura kryesore në ekranet e tyre ku punojnë. Muhamed Veliu, një emër i njohur i informacionit. Arsen Hoxha, spiker lajmesh dhe Matilda Terpollari një ndër gazetaret dhe autoret më të mira të dokumentarëve në ekranet shqiptare.

“Ora News” është një tjetër kanal, i cili po bën bujë me ofertat. Edhe këtë sezon të ri televiziv ka afruar shumë figura të njohura të ekranit. Kjo tregon edhe aftësinë e mirë financiare që zotëron. “Ora News” është pjesë e grupit “Yldon” me pronar Ylli Ndroqin.

IMA / S. Dema