The Eutelsat TV Awards, këtë të premte në Romë ceremonia e ndarjes së çmimeve

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Fillon numërmi mbrapsht për “Oscar-ët” e televizionit satelitor. Në garë kanale nga e gjithe bota. Shqipëria në garë për çmimin e publikut.

peoples choice awards eutelsat

Ceremonia e ndarjes së çmimeve The Eutelsat TV Awards 2015 do të mbahet në Romë të premten 30 tetor në ambientet e Rome Cavalieri Waldorf Astoria Hotel. Në garë për çmimin ambicioz, të ndarë në 8 kategori, dhjetra kanale televizive nga shumë vende të botës që transmetojnë nëpërmjet satelitëve të Eutelsat.

Më shumë se njëqind kanale kanë aplikuar për të qenë pjesë e ngjarjes që ka mbërritur në edicionin e saj të tetëmbëdhjetë, si iniciativ e vetme në botë me qëllim për t’i dhënë hapsirë fenomenit të kanaleve tematike.

Përsa i përket Shqipërisë janë në nomination T HD, Çufo dhe Living HD për çmimin e publikut People’s Choice Award që do të vendoset nga rezultati i votimit online.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!