Tu si Que Vales, audicionet e Kosovës dhe Maqedonisë mbahen në Prishtinë

Sezoni i dyte i talent show-t Tu si que Vales po afron. Pas suksesit të edicionit të parë, Vizion Plus ka filluar përgatitjet për të sjellë sërish në ekran formatin e talenteve në sezonin e vjeshtës.

Rrugëtimi për zbulimin e talenteve që do të jenë pjesë e edicionit të dytë. Pas Tiranës, audicionet zhvendosen në Prishtinë, ku në ambientet e Swiss Diamond do të zhvillohen audicionet për Kosovën dhe Maqedoninë.

Ditën e Martë, më datë 10 Maj nga ora 10:00-16:00, në Swiss Diamond Hotel në Prishtinë të gjithë ju që mendoni se keni një talent të fshehur mund të paraqiteni për të provuar sa vleni!

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.