21 Mix vjen me nje imazh te ri!

Kanali 21 Mix i grupit mediatik nga Kosova, vjen me nje imazh te ri dhe me nje skeme programore te pasur per cdo target. Filma, seriale, dokumentare, doku-reality e Lifestyle do te jene disa nga formatet qe teleshikuesi do te kete mundesi te ndjeki ne kete televizion tematik. Disa nga titujt e serialeve qe do te transmetohen jane Sulltani i Madherishem, Gymysh, Jete e hidhur, Mehmet Kosova, Karadaya etj. Per me shume shikoni promon me poshte.