80 mijë euro për një intervistë. Kjo është shuma që kanë marrë Can Yaman dhe Demet Ozdemir nga televizioni italian!

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Can Yaman dhe Demet Ozdemir, të cilët luajtën deri vitin e shkuar në “Erkenci Kus”, një serial italian që u bë shumë i famshëm në Itali dhe Spanjë por edhe në Shqipëri e shumë shtete të tjera, janë kthyer në një fenomen ndërkombëtar.

Sidomos në Itali. Fansat janë të “çmendur” pas aktori me origjinë shqiptare, Can Yaman e po ashtu dhe për Demet.

Emisioni italian “Verissimo” ka paguar plot 80 mijë euro për të pasur dyshen në televizion.

Mediat turke kanë mësuar se Demet është paguar plot 30 mijë euro për intervistën përballë Silvia Toffanin në televizionin italian. Ndërkohë thuhet se Can është paguar 50 mijë euro

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!