Alban Dudushi bëhet baba për herë të dytë

Photo Credit: Revista Who | Pershtatja: IMAlbania.com

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Moderatori Alban Dudushi dhe gazetarja Bieta Sulo sot kanë sjellë në jetë fëmijën e tyre i cili është djalë.

Bebi është i pari për Bietën, ndërsa për Albanin është fëmija i dytë, pas një vajze nga një martesë e parë.

Ndërkohë, ende nuk është bërë publik emri i fëmijës.

IMA i uron jetë të gjatë bebit të vogël dhe të rritet plot shëndet e dashuri pranë prindërve të tij!

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!