Aplikacioni i Top Channel, tashmë i disponueshëm edhe për Windows Phone

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Ashtu si për përdoruesit e Android dhe iPhone, tashmë edhe zotëruesit e një smartphone-i Windows do të kenë mundësi të informohen dhe të qëndrojnë të përditësuar me të rejat nga televizioni Top Channel.

Top Channel është i vetmi televizion shqiptar që ka lëshuar një shërbim të tillë për aparatet mobile. Aplikacioni funksionon per sistemin operativ Windows Phone 8 dhe Windows Phone 7.5.

Ju mund të shkarkoni aplikacionin për Windows Phone duke klikuar link-un e meposhtëm:

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/top-channel/23a92cc6-1bb5-45ba-8ab9-065451221fc8

Artikulli paraprakFest 52: Sa e denjë është kënga fituese për të na përfaqesuar në Eurosong?!
Artikulli tjetër10 lajmet më të lexuara të 2013 në portalin IMA