Apple TV, prezantimi në të njëjtën datë të iPhone 6s?

Sipas disa thashethemeve që kanë qarkulluar së fundi nëpër internet thuhet se Apple do të sjell Apple TV më 9 shtator, në ngjarjen në të cilën do të prezantohet edhe iPhone 6s.

Apple TV pritet të përmbaj dizajn të ri, procesorin A8 dhe Touchpad për lundrimin ne internet.

Sipas Tech Crunch, telekomanduesi i Apple TV do të jetë i pajisur me sensor të lëvizjes, që do të thotë së do të mund të përdoret njësoj si Nintendo Wii.

Prej detajeve të tjera, pritet të jetë edhe mundësia e përfshirjes së HomeKit si tipar i ri në Apple TV.

Në ditët në vijim mund të zbulohet edhe me cilat kompani do të bashkëpunojë Apple për të sjell kanalet televizive në shërbim të produktit.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.