Autoriteti i Medias në Greqi vendos për mbylljen e Mega

Rregullatori i medias në Greqi ka marrë sot një vendim drastik dhe njëherazi historik.

6 anëtarë nga 9 në total të ESR kanë votuar pro mbylljes së kanalit Mega.

Ata votuan kundër pjesëmarrjes së Mega në tenderin e kanaleve tematike për arsye se pjesëmarrja e kanalit të njohur grek bie në kundërshtim me ligjin për median në Greqi.

VIJON.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.