Bixhoz me Dashurinë: Tia u tregon miqve për planet e saj të dasmës // 22.02.2018

Omkara bën shaka me Rudra dhe përpiqët që të ndihmojë Shivai të kuptojë gabimin e tij.

Prinka i tregon Anikës për fejesën e Shivait me Tian.

Omkara këshillon Shivain që të mos e kthejë dasmën në një marrëveshje biznesi.

Pinki i tregon Shivait për ardhjen e Tias.

Kjo e fundit ju tregon miqve për planet e saj të dasmës.

Gjyshja mëson që Tixhi dhe Shakti e kanë gënjyer atë.

Çfarë do bëjë ajo?