Bixhoz me Dashurinë: Tia vazhdon me planet e saj djallëzore | 02/07/2018

Çfarë do t’i thotë Sahil Shivait?

Anika vazhdon të jetë e tronditur nga ngjarjet e ndodhura së fundmi.

Por dhe për sa kohë do të mund ta shmangë ajo Shivain?

Rudra nga ana tjetër fillon të mendojë për Somajën dhe për martesën që ata kanë kryer.

Anika është e dëshpëruar dhe Shivai është aty për ta ngushëlluar atë.

Tia vazhdon me planet e saj djallëzore. Çfarë ka në mëndje ajo kësaj here?

Pinki dëbon Anikën nga shtëpia. A do ta lejojë këtë gjë Shivai?

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.