Blendi Fevziu edhe ateist edhe besimtar

​Për ata që s’kanë pas rastin ta shohin Blendi Fevziun haxhi.

Në mesin e miliona myslimaneve që kanë kryer haxhin ka dhe fytyra publike shqiptare që i përkasin fesë Islame.

Një prej tyre Blendi Fevziu drejtues i emisionit Opinion në Televizionin KLAN- Tiranë. Foto daton nga një periudhë më e hershme. Megjithatë gjithçka mbetet veç në foto. Kjo pasi vet Blendi ka deklaruar se është ateist. Deklarata ka qenë publike.

hhh_1443337867-9252314

Marrë nga Gazeta Express