Britania e Madhe miraton vaksinën e dytë kundër COVID-19

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Agjencia Rregullatore për Barnat në Britaninë e Madhe ka miratuar vaksinën e dytë që do të përdoret kundër COVID-19

Vaksina AstraZeneca, me emrin e koduar AZD1222, është zhvilluar nga Universiteti i Oksford.

Rezultatet e testeve klinike të kësaj vaksine kanë treguar se ajo është 90% efektive për të parandaluar koronavirusit, thuajse të njëjtin mbrojtje si vaksinat të Pfizer dhe Moderna.