“Cesur Ve Guzel” mbërrin edhe në Itali e Spanjë!

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Seriali me protagonistë Tuba Buykustun dhe Kivanç Tatlitug mesaduket është duke u përgatitur për të thyer rekorde në shumë vende të botës përveç Ballkanit. Ndërsa para pak javësh ju informuam se TV Klan kishte siguruar të drejtat e transmetimit të këtij seriali bashkë me të edhe ANT1 në Greqi, vende të tjera nuk i kanë rezistuar dot tundimit të tij.

Kështu, Cesur Ve Guzel do të jetë shumë shpejt seriali i pestë turk në historinë e televizionit italian që do të shfaqet në shtetin fqinj. Edhe pse nuk dihet se kush ka siguruar të drejtat e transmetimit, mendohet se ato mund të jenë Mediaset ose Sky. Ndërkohë, seriali turk do të jetë i pari prodhim nga turqia i cili do të shfaqet në ekranin Spanjoll.

Lajmin e ka bërë të ditur gjatë një interviste drejtori i Eccho Rights Fredrik af Malmborg gjatë një interviste në New York, ndërkohë që ende nga ana e distributorit skandinav nuk ka një njoftim zyrtar mbi këtë./IMA/

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!