Çfarë roli të frikshëm do të luanin politikanët në filmat horror?

Qe nga Vladimir Putin, Barack Obama dhe Axhela Merkel, ne cfare roli “të frikshëm” do të luanin ata nëqoftëse do të ishin aktorë filmi? Ja galeria që një komuniet designer-ësh kanë përzgjedhur!

1. 1. Alien, Hillary Clinton

2. 2. Dracula, Vladimir Putin

3. 3. The Munsters, Donald Trump

4. 4. Misery, Donald Trump-Hillary Clinton

5. 5. Frankenstein, Barack Obama

6. 6. Saw, Narendra Modi

7. 7. Scream, Donald Trump

8. 8. Village of the Damned, Dünya Liderleri

9. 9. Silence of the Lambs, Donald Trump

10. 10. The Conjuring, Hillary Clinton

11. 11. The Exorcist, Malcolm Turnball

12. 12. The Unborn, Theresa May

13. 13. Nightmare on Elm Street, Vladimir Putin

14. 14. Child’s Play, Donald Trump

15. 15. The Shining, Donald Trump

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.