Coachella anullohet për shkak të koronavirusit

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

I planifikuar për t’u mbajtur në Tetor, Coachella Valley Music and Art Festival është anulluar.

Organizatorët kanë njoftuar se virusi është anulluar për shkak të frikës së një vale të dytë dhe rritjes së rasteve me COVID-19, çka e ka bërë të pa realizueshëm eventin.

Coachella u shty nga muaj Prill për në Tetor por mesa duket situata e vështirë e ka bërë të vështirë organizimin.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!