Disney+ bëhet SVOD i tretë më i ndjekur në Britani

Less than two months after its launch, Disney+ has become the third-largest subscription video on demand service in the UK.

Më pak se dy muaj pas lancimit, Disney+ është bërë SVOD-i i tretë më i madh në Mbretërinë e Bashkuar.

Sipas Omdia Consumer Research, shërbimi ka marë 4.3 milion abonentë, duke përfaqësuar 16.8% të shpërndarjes së abonentëve në fund të Prillit duke u renditur pas Netflix dhe Amazon.

“Disney+ arriti në Mbretërinë e Bashkuar sapo COVID-19 filloj të krijonte distancimin social duke bërë që shërbimi së bashku me Netflix të kishte një popullaritet më të lartë gjarë karantinës teksa abonentët ishin duke qëndruar në shtëpi.” u shpreh Maria Rua Aguete, drejtuesja e kërkimit, videove, TV dhe reklamave në Omdia./InfoMediaAlbania/