COVID-19 / Bashkimi Europian fut në listën e kuqe dhe 4 shtete të tjera

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Qendra Europiane për Parandalimin dhe Kontrollin e Sëmundjeve (ECDC)ka futur në listën e zonave të kuqe të COVID019 edhe 4 shtete të tjera.

Holanda, Islanda, Danimarka dhe Hungaria janë vendet që u shtuan në listën e zonës së kuqe.

Raportohet se Holanda ka regjistruar 2,921 raste të reja në 24 orët e fundit dhe si pasojë e shtimit të rasteve janë marrë masa duke u mbyllur baret dhe restorantet pas orës 10.

Në Islandë janë raportuar mbi 80 raste të reja gjatë fundjavës, duke u rritur rreziku ndaj pandemisë.

Danimarka ka regjistruar numrin më të lartë të rasteve të reja në katër muajt e fundit.

Kujtojmë se në listën e kuqe futen ato vende të cilat që kanë kaluar mbi 120 raste për 100,000 njerëz.

 

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!