Cristina D’Avena feston sot 50 vjetorin

Këngëtarja bolonjeze Cristina D’Avena feston sot 50 vjetorin.

Që nga fillimet e saj në festivalin e fëmijëve të Zecchino d’Oro, Cristina D’Avena ka shoqëruar fëmijërinë e miliona italianëve dhe jo vetëm me zerin e saj melodioz. Fëmijët shqiptarë të viteve ’90, me siguri nuk i kanë harruar siglat e filmave të animuar më të rëndësishme të tridhjetë viteve të fundit. Ndër më të njohurat “I Puffi”, “Kiss Me Licia”, “Memole” dhe “Holly e Benji”. 


Shumë urime Cristina D’Avena! From Albania

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.