“Dancing…” sonte mirëpret këngët popullore, bashkë me të edhe kercimet

Tashmë është bërë traditë që një natë e çdo edicioni të Dancing With The Stars të ketë atmosferë kërcimesh popullore, nga gjithë krahinat e Shqipërisë të cilat rrallë herë vijnë në ekranet e televizionit.

Këtë rradhë e Enjtja mbrëma në Vizion Plus do të jetë e gjitha popullore ku çdo konkurent ka përgatitur kërcimin e vet të përfaqësuar çdo zonë të vendit tonë.

Për ata që nuk dinë të kërcejnë vallet popullore apo edhe i kanë harruar lëvizjet para ekranit i ftojmë që të stacionohen para “Vizionit” dhe të fokusohen në arenën e Dancing With The Stars!

Info Media Albania| Nuk lejohet kopjimi i këtij materiali pa autorizim

REKLAMA
Loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.