“Dancing with the Stars”, të eliminuarit e mbrëmjes se nëntë Niko Komani dhe Albatros Rexhaj

Mbrëmja e nëntë e spektaklit “Dancing with the stars” ka sjellë ritmet dhe tingujt e folklorit shqiptar. Konkurrentët dhe valltarët e Ansamblit Popullor janë ngjitur në skenë me kostumet tradicionale shqiptare për të dhuruar performanca tërësisht ndryshe nga ato të takimeve të shkuara. “Dancing with the stars” e ka nisur mbrëmjen e nëntë me një valle të Shqipërisë së mesme, për të udhëtuar më pas ne veri e jug të Shqipërisë, por edhe në Kosovë. Përtej emocioneve, konkurrentët u përballën edhe me ethet e garës që ka hyrë në fazën më të nxehtë. Gara ka përfunduar ne mbrëmjen e sotme për Niko Komanin dhe Albatros Rexhaj.

12342616_984848954894434_6001819899186149420_n