Del trailer-i i dytë i Kosem Sultan 2

Vetëm pas dy javësh pasi zbuluam trailerin e parë. Tims Production ka hedhur edhe trailerin e dytë të Kosem Sultani “Kosem Sultan”, i cili kete sezon te dyte ka mbledhur aktoret me ne zë të turqisë, e me nen-titull “Murati i IV pushtuesi i Bagdadit”.

Seriali kete sezon gjithashtu perveç largimit te Beren Saat dhe ardhjes se Nurgul Yesilcay nje aktore shume e dashur per shqiptaret, ashtu si ju kemi informuar nuk do te transmetohet me ne Star TV por ne FOX.

 

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.