Digitalb siguron të drejtën e Premier League

Platforma ​DIGITALB ka siguruar ekskluzivitetin e kampionatit të futbollit anglez “Premier League”

Për 3 sezonet e ardhshme, në platformën tokësore dhe satelitore, abonentët e paketës Super Sport do të ndjekin çdo javë 2 supersfida të këtij kampionati.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.