Dimri ka mbërritur në Kolose… 2CELLOS performojnë një medley nga Game of Thrones në arenenën e Koloseut në Romë | VIDEO

2Cellos kanë  performuar live në arenën e Koloseut në romë një medley fantastike nga kolona zanore serialit ë famshëm Game of Thrones.

Luka Šulić dhe Stjepan Hauser kanë qenë të ftuarit special të koncertit të Andrea Boccelli, transmetuar në Rai 1.

Loading...

Ndiqeni në vazhdim këtë performace mbresëlenëse.

REKLAMA
Loading...

KOMENTO